top of page

НИЕ СМЕ ВАШИЯ ИЗТОЧНИК | theirtalks

Ние сме семейство, екип от безкрайно любопитни родители, майки, професионалисти в своята сфера и експертиза. Нашата основна мисия е да направим майчинството и родителството по-добро и възпитателно за всички, които са предприели стъпката да бъдат родители. 

Ние споделяме истински истории, научни статии от достоверни, проверени източници. Отделяме внимание да проследяваме всеки един тренд в майчинството и периода преди и след него, за да ви предоставяме най-новата и актуална информация, която да ви предложи подкрепата и вдъхновението, от които се нуждаете точно в този момент.

Благодарение на екип от десет прекрасни дами, майки, дъщери, съпруги, приятелки, авторки в платформата, ние имаме възможност да споделяме реална преценка и интересно авторско съдържание за всяка майка с грижа, внимание и любов.

Untitled design (82).png
Untitled design - 2023-01-21T234158.440.png

НИЕ СМЕ ВАШАТА ПОМОЩ 

Още в самото начало, когато стартирахме проекта, макар и налудничево, ние знаехме, че искаме и ще успеем да помогнем на над 1 милион родители.

 

Така, вече с над шест години опит зад гърба си в сферата на образованието, ранното детско развитие и родителството, ние откриваме и си партнираме, работим съвместно с най-добрите специалисти в направленията на психологията, психотерапията, ранното детско развитие, епигенетиката, бременност, личностно и кариерно развитие.

Ето защо организирахме над 100 уебинара с различна тематика, за различни възрасти - от периода на пренатална грижа, бременност, отглеждане на дете от 0 до 7-години, юношество, живота след мама и татко, новото родителство. Засягаме, както теми с поглед към психологията на човека, така и теми, които имат здравен аспект, методологии, учене чрез преживяване.

НИЕ СМЕ АВТОРИ С ИСТОРИИ 

Родителството, макар и възнаграждаващо, не винаги може да носи очакваните резултати или да оправдае нечии други желания и нужди.

Споделено чрез лична история, ние открихме десет невероятни дами, майки автори, които ще създават специално за вас авторско съдържание с истински истории, неподправени мисли и чувства, емоции и поглед над житейските и социални умения, навици, поведение.

Със сигурност, потвърдено и от експерти, няма нито един подход в родителството, който да бъде обявен за "най-добрия". Именно поради тази причина, ние сме активатори на промяната за по-осъзнато, можещо, достъпно и любящо родителство. Онова, което дава смисъл на децата ни да се събуждат всеки един следващ ден с широка усмивка на лице.

Споделяй своите мисли с нас и бъди част от екипа ни. Ако има какво да кажеш на Света, направи го чрез talks.

Untitled design (52).png
Untitled design - 2023-01-17T235023.767.png

НИЕ СМЕ ОТКРИВАТЕЛИТЕ 

Живеем във време, което има нужда от съвременни теми, разговори, дискусии и проучвания на нашето психическо и физическо състояние.

 

Ние провеждаме оригинални, авторски проучвания по актуални теми, обхващайки предизвикателствата на съвременните майки. Ние работим в посока промяна на обществото и обществената нагласа в личния и кариерния свят. 

Ето защо всяка една тема, която е интересна за вас, съществува във вашето ежедневие и бихте искали да и дадете нужната гласност, може да бъде разгледана и анализирана при нас в talks. 

В програмата си сме заложили и вдъхновяващи разговори с невероятни и устойчиви дами, които да споделят повече за своя свят, отглеждане на деца, тяхното развитие, трудности и премеждия, решения и сила.

bottom of page